• Investeer in het welzijn van huisdieren

  Als je voor Ogoose kiest, investeer je in het welzijn van je huisdieren. Onze kussens zijn ontworpen om dagelijks gebruik te doorstaan en bieden een comfortabele plek die bijdraagt aan het algemene geluk en de gezondheid van je trouwe metgezellen.

 • Hoge Kwaliteit

  De combinatie van hoogwaardige stoffen en vakmanschap garandeert een hoog niveau van comfort. Al onze stoffen hebben met succes de "snagging test" doorstaan. Onze kussens zijn voorzien van een combinatie van schuim en zachte vullingen om optimaal comfort te bieden, druk te verlichten en zacht te zijn voor de gewrichten. Bovendien zijn onze kussens gecompartimenteerd om doorzakking te voorkomen.

 • Maximale Hygiëne

  Onze hoezen zijn vervangbaar, afneembaar en eenvoudig te wassen, omdat we weten dat onze huisdieren soms een beetje vuil kunnen zijn!
  Onze vullingen en schuimen zijn voorzien van een speciale hoes die waterafstotend, geurbestendig en schimmelbestendig is.

 • Duurzaam en Stijlvol

  Onze Ogoose kussens zijn gemaakt in België. Ze zijn vervaardigd om aan te sluiten bij de nieuwste interieurdesigntrends. Met hoogwaardige materialen zorgt Ogoose ervoor dat jouw huisdierkussen een tijdloze toevoeging wordt aan jouw leefruimte, met duurzaamheid, comfort en stijl.
  Voor een langere levensduur kun je ook extra vulling aanschaffen om de volheid en ondersteuning van je kussens te herstellen.

1 van 4