HOE HET BEGON

Welkom bij Ogoose, waar design en onvoorwaardelijke liefde voor onze huisdieren samenkomen. Mijn avontuur begon met mijn harige metgezel, Goose, een Welsh Springer Spaniël die alles wat zacht is, adoreert. Zijn bijnaam is "Matjes Man".

Gepassioneerd door interieurontwerp, ging ik op zoek naar het perfecte hondenkussen voor Goose - comfortabel, van hoge kwaliteit, gemakkelijk te wassen en naadloos passend in ons moderne huis. Na de markt te hebben afgezocht zonder succes, besefte ik dat de perfecte oplossing die ik voor ogen had gewoonweg niet bestond. Dat was het moment waarop ik de sprong waagde en besloot mijn eigen visie tot leven te brengen.

Met ervaring in het maken van hoogwaardige buitenmeubelen wereldwijd, heb ik mijn expertise in Ogoose gestopt. Dit zijn niet zomaar huisdierkussens; het zijn een mix van vakmanschap, luxe en diervriendelijke stoffen. Elk Ogoose kussen is een weerspiegeling van mijn toewijding om huisdieren, zoals Goose, het ultieme comfort en stijl te bieden.

Investeer in het welzijn van je huisdier met Ogoose - waar elk kussen een verhaal vertelt van liefde, warmte en de perfecte combinatie van design en functionaliteit.

HOGE KWALITEIT - DUURZAAMHEID

Bij Ogoose leggen we de nadruk op kwaliteit en duurzaamheid in onze huisdierproducten. Door gebruik te maken van diervriendelijke stoffen en gerecycled vulmateriaal, verzekeren we langdurig comfort.

Om de levensduur te verlengen, zijn onze bedden opgedeeld in compartimenten om doorzakking te voorkomen. Bovendien bieden we de mogelijkheid om extra vulling aan te schaffen om uw kussens op te frissen, zodat ze hun zachtheid en ondersteuning behouden gedurende een langere periode.

MODULARITEIT

Ons ontwerp richt zich op modulariteit, vooral met vervangbare hoezen, waardoor u flexibiliteit krijgt om beschadigde elementen aan te passen of te vervangen zonder opnieuw te beginnen.

GEMAAKT IN BELGIË

Als Belgisch bedrijf zijn we bijzonder trots op onze toewijding om onze productieprocessen lokaal te houden, waardoor elk aspect, van het handnaaien tot het zorgvuldig vullen van kussens, wordt uitgevoerd volgens de hoogste ambachtelijke normen hier in België.